Σάββατο, 06 06 2020
Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηρακλείου για 11 μήνες. Δείτε την προκήρυξη.

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηρακλείου για 11 μήνες. Δείτε την προκήρυξη.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών έναντι αντιτίμου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής - Φροντίδας και ΜαΖικής Άθλησης Ηρακλείου», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Διαβάστε περισσότερα: 5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηρακλείου για 11 μήνες. Δείτε την προκήρυξη.

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 186 θέσεις εργασίας.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 8Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20.6.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα: ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας

Θέσεις εργασίας στην Ελληνική Αστυνομία – Προηγούνται οι άνεργοι! Χωρίς απολυτήριο!

Θέσεις εργασίας στην Ελληνική Αστυνομία – Προηγούνται οι άνεργοι! Χωρίς απολυτήριο!

Με απόφαση που δημοσιεύτηκε, ανακοινώνεται η προκήρυξη για θέσεις εργασίας στην καθαριότητα των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην απόφαση καθορίζονται τα κριτήρια και ο τρόπος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Πρώτα απ’ όλα, καθορίζεται η εξειδίκευση των κριτηρίων και ο καθορισμός των προσόντων των υποψηφίων, των απαιτούμενων δικαιολογητικών, της προθεσμίας και του τρόπου υποβολής των αιτήσεων, σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα: Θέσεις εργασίας στην Ελληνική Αστυνομία – Προηγούνται οι άνεργοι! Χωρίς απολυτήριο!

Έρχονται το επόμενο διάστημα συνολικά 1.846 μόνιμες προσλήψεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, μέσα από οκτώ προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Έρχονται το επόμενο διάστημα συνολικά 1.846 μόνιμες προσλήψεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, μέσα από οκτώ προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, ήδη βρίσκεται για επεξεργασία στον ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας. Πληροφορίες θέλουν την εν λόγω προκήρυξη να δημοσιεύεται έως τα τέλη Ιουνίου, ενώ μεταξύ των ειδικοτήτων που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, γιατροί, νοσηλευτές, καθώς και κοινωνικοί λειτουργοί. Οι περισσότερες θέσεις – εκτιμάται πως αυτές θα είναι 557 – πρόκειται να καλυφθούν από υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες από Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα: Έρχονται το επόμενο διάστημα συνολικά 1.846 μόνιμες προσλήψεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου,...

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 4Κ/2018 για 103 μόνιμες θέσεις

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 4Κ/2018 για 103 μόνιμες θέσεις

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε την προκήρυξη 4Κ/2018 (ΦΕΚ 13/12-4-2018, τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 103 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην ΕΥΔΑΠ, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου - Α.Ε.ΔΙ.Κ., στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα 30 Απριλίου και λήγει την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα: ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 4Κ/2018 για 103 μόνιμες θέσεις

Κοινωφελής εργασία: 5.066 θέσεις εργασίας με το νέο πρόγραμμα – Θέσεις ανά περιοχή!

 

Κοινωφελής εργασία: 5.066 θέσεις εργασίας με το νέο πρόγραμμα – Θέσεις ανά περιοχή!

Ένα νέο πρόγραμμα «Κοινωφελής εργασία» ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόλγου, ο υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος και ο υφυπουργός Περιβάλλαντος, Σωκράτης Φαμμέλος, στο οποίο θα δημιουργηθούν 5.066 νέες θέσεις εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος, πρόκειται να κατανεμηθούν στα δασαρχεία όλης της χώρας και αφού περάσουν ένα διάστημα εκπαίδευσης, θα αναλάβουν «δράση» ενόψει και της επικίνδυνης περιόδου για πυρκαγιές στα δάση της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: Κοινωφελής εργασία: 5.066 θέσεις εργασίας με το νέο πρόγραμμα – Θέσεις ανά περιοχή!

Ξεκινούν οι αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών

Ξεκινούν οι αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών

Από την επόμενη Παρασκευή, 13 Απριλίου και μέχρι τις 30 Απριλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων, για την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018-19).

Σύμφωνα με τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, καλούνται να κάνουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί των κλάδων: ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ73, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90, ΠΕ91, ΤΕ01, ΤΕ02, ΔΕ01 και ΔΕ02.

Διαβάστε περισσότερα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών

70 Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Δημόσιο!

70 Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Δημόσιο!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στο Δημόσιο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, όπως περιγράφεται η διαδικασία στη σχετική προκήρυξη.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά συνολικά εβδομήντα (70) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Διαβάστε περισσότερα: 70 Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Δημόσιο!

Κοινωφελής Εργασία: Τις επόμενες ημέρες η μεγαλύτερη προκήρυξη των τελευταίων ετών για προσλήψεις σε Δήμους!

Κοινωφελής Εργασία: Τις επόμενες ημέρες η μεγαλύτερη προκήρυξη των τελευταίων ετών για προσλήψεις σε Δήμους!

Η μεγαλύτερη προκήρυξη για πρόγραμμα «Κοινωφελής εργασία», που έχει εκδοθεί ποτέ ετοιμάζεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς τα έγγραφα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχουν πάρει τον χαρακτήρα του εξαιρετικά επείγοντος.

Η συγκεκριμένη σειρά υπηρεσιακών εγγράφων του ΚΕΔΕ, περιλαμβάνει ολόκληρο το σχέδιο για τις 25.000 θέσεις εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα σε 274 Δήμους της χώρας και ο χαρακτήρας τους ως «εξαιρετικά επείγον» αποδεικνύει πως η προκήρυξή τους δε θα αργήσει να έρθει και επίσημα.

Διαβάστε περισσότερα: Κοινωφελής Εργασία: Τις επόμενες ημέρες η μεγαλύτερη προκήρυξη των τελευταίων ετών για προσλήψεις...

«Ανοίγουν» 2.055 θέσεις εργασίας σε ΔΕΚΟ

«Ανοίγουν» 2.055 θέσεις εργασίας σε ΔΕΚΟ

Σε προσλήψεις 2.037 ατόμων αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στους επόμενους μήνες μεγάλες ΔΕΚΟ της χώρας.

Πρόκειται τόσο για μόνιμες θέσεις εργασίας, όσο και οκτάμηνες συμβάσεις. Ειδικότερα:

1) Προσλήψεις 1.000 ατόμων στη ΔΕΗ

Σε προσλήψεις 1.000 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΔΕΗ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες προσλήψεις φορούν εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων, και θα προκηρυχθούν σταδιακά από τις αρμόδιες διευθύνσεις της ΔΕΗ και τα ορυχεία, μόλις εκδοθεί η σχετική Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα: «Ανοίγουν» 2.055 θέσεις εργασίας σε ΔΕΚΟ

Ανοίγουν 1.805 θέσεις μονίμων υπαλλήλων σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και ΟΤΑ

Ανοίγουν 1.805 θέσεις μονίμων υπαλλήλων σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και ΟΤΑ

Στα σκαριά βρίσκονται 11 διαγωνισμοί για μόνιμο προσωπικό σε φορείς όπως το υπ. Δικαιοσύνης, μουσεία, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ, Οίκος Ναύτου, Ταχυμεταφορές, ΕΚΑΒ, Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Οι 5 από αυτούς τους διαγωνισμούς, όπως γράφει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, βρίσκονται στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Για δύο διαγωνισμούς έχουν καθοριστεί ήδη οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων οι οποίες ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα. Οι υπόλοιποι τέσσερις διαγωνισμοί δρομολογούνται για τις αρχές καλοκαιριού.

Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα: Ανοίγουν 1.805 θέσεις μονίμων υπαλλήλων σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και ΟΤΑ

Μία ακόμα προκήρυξη για θέσεις εργασίας σε Δήμο!

 

Μία ακόμα προκήρυξη για θέσεις εργασίας σε Δήμο!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, γνωστοποιεί την πρόσληψη δύο (2) οδηγών ΔΕ απορ/ρων αυτοκινήτων και δέκα (10) εργατών ΥΕ καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για τις ανάγκες τη υπηρεσίας καθαριότητας.

Ειδικότητα : ΔΕ οδηγός απορ/ρου αυτοκινήτου

Θέσεις: δύο (2)

Διαβάστε περισσότερα: Μία ακόμα προκήρυξη για θέσεις εργασίας σε Δήμο!

Κρήτη: 546 μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο!

Κρήτη: 546 μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο!

Ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου και συνεχίζεται, σταδιακά σε τρεις φάσεις, ως τις 27 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 8.166 μόνιμες προσλήψεις στους Δήμους της χώρας μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Από τις συνολικά 8.166 θέσεις που έχουν προκηρυχτεί για όλη τη χώρα οι 546 είναι για την Κρήτη και μπορείτε να τις δείτε στην παρούσα ανάρτηση, αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα: Κρήτη: 546 μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο!

ΟΑΕΔ: Έξι προγράμματα με 59.180 θέσεις εργασίας για ανέργους

ΟΑΕΔ: Έξι προγράμματα με 59.180 θέσεις εργασίας για ανέργους

Έξι προγράμματα του ΟΑΕΔ με στόχο τη δημιουργία 59.180 θέσεων εργασίας, βρίσκονται σε εξέλιξη ή αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2018.

Συγκεκριμένα:

1) Προσλήψεις 7.180 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης από 34 δήμους

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Έξι προγράμματα με 59.180 θέσεις εργασίας για ανέργους

Ο ΑΣΕΠ θα προκηρύξει νέους διαγωνισμούς μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους που αφορούν 10.488 μόνιμες θέσεις εργασίας.

Ο ΑΣΕΠ θα προκηρύξει νέους διαγωνισμούς μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους που αφορούν 10.488 μόνιμες θέσεις εργασίας.

Οι θέσεις αναλυτικά:

510 διανομείς, οδηγοί και υπάλληλοι στα ΕΛΤΑ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού επεξεργάζονται τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη μόνιμου προσωπικού των ΕΛΤΑ. Όπως επισημαίνουν ανώτατα στελέχη των ΕΛΤΑ, σύντομα ο διαγωνισμός θα πάρει το δρόμο του

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΑΣΕΠ θα προκηρύξει νέους διαγωνισμούς μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους που αφορούν 10.488...

Νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιο Νοσοκομείο μόλις ανακοινώθηκαν! Δείτε την προκήρυξη!

Νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιο Νοσοκομείο μόλις ανακοινώθηκαν! Δείτε την προκήρυξη!

Νέες θέσεις εργασίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης (8ωρη εργασία), συνολικά τριάντα ένα (31) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και του ενοποιημένου π. Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στο Δήμο Θεσσαλονίκης του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Διαβάστε περισσότερα: Νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιο Νοσοκομείο μόλις ανακοινώθηκαν! Δείτε την προκήρυξη!

Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr