Τρίτη, 18 06 2019
Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr

ΟΑΕΔ: Βγήκε το νέο πρόγραμμα για τις 10.000 θέσεις εργασίας

 

 

ergasia oaed.jpg - 20.72 KBΟΑΕΔ: Βγήκε το νέο πρόγραμμα για τις 10.000 θέσεις εργασίας

Δείτε περισσότερα προγράμματα του ΟΑΕΔ

 

Ξεκινάει τη ∆ευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 πµ η υποβολή αιτήσεων για συµµετοχή στο νέο πρόγραµµα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση σε θέσεις πλήρους απασχόλησης και κατάρτιση 10.000 δικαιούχων «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας» του ΟΑΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Βγήκε το νέο πρόγραμμα για τις 10.000 θέσεις εργασίας

ΣΕΠΕ: Όλες οι πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα που δίνει 1.471,60 ευρώ

 

ergasia oaed.jpg - 20.72 KBΣΕΠΕ: Όλες οι πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα που δίνει 1.471,60 ευρώ

 

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 3.000 άνεργους νέους, ηλικίας 18 έως 24 ετών υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σε τομείς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιδοτούμενης Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης για Άνεργους Νέους.

Η διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης είναι 380 ώρες και περιλαμβάνει γνώσεις σε θεωρητικό, αλλά και πρακτικό επίπεδο για τους ωφελουμένους. H συνολική αξία του εκπαιδευτικού επιδόματος είναι 1.471,60 ευρώ μικτά (συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων).

Διαβάστε περισσότερα: ΣΕΠΕ: Όλες οι πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα που δίνει 1.471,60 ευρώ

ΟΑΕΔ: Ξεκινάει το πρόγραμμα για τους μακροχρόνια ανέργους με τα 500 ευρώ (2)

 

 

78.jpg - 11.97 KB

ΟΑΕΔ: Ξεκινάει το πρόγραμμα για τους μακροχρόνια ανέργους με τα 500 ευρώ

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων 55 ετών και άνω, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά ανέργους συμπολίτες μας που βρίσκονται λίγο πριν ολοκλήρωση του εργασιακού τους βίου και – δυστυχώς – αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση εργασίας.

Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασία Ράνια Αντωνοπούλου, κατά την διάρκεια της συνάντησης σήμερα με το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.Ο κ. Γαληνός, ενημέρωσε για τις δράσεις του Δήμου Λέσβου και ζήτησε από την κα Αντωνοπούλου τη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία σε όλο το φάσμα των κοινωνικών θεμάτων και της στήριξης της απασχόλησης στο πλαίσιο των αρμοδιότητας του Υπουργείου, για την υλοποίηση κοινών στόχων και την όσο το δυνατό αποτελεσματικότερη προσφορά του Δήμου στους κρίσιμους αυτούς τομείς.

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Ξεκινάει το πρόγραμμα για τους μακροχρόνια ανέργους με τα 500 ευρώ (2)

Έρχεται επιδότηση έως 18.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Έρχεται επιδότηση έως 18.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ για τη νεανική επιχειρηματικότηταΠέντε νέα προγράμματα, επιδοτήσεων και εύρεσης εργασίας, για νέους και ανέργους, με τον συνολικό αριθμό των ωφελούμενων να «αγγίζει» τους 24.000 ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ.

Τα προγράμματα θα απευθύνονται σε ανέργους, άνεργους πτυχιούχους και νέους πτυχιούχους.

Επιδότηση έως 18.000 ευρώ σε νέους

Διαβάστε περισσότερα: Έρχεται επιδότηση έως 18.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ για τη νεανική επιχειρηματικότητα

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα προγράμματα του 2018 για τους άνεργους

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα προγράμματα του 2018 για τους άνεργους

Τέσσερα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ με στόχο τη δημιουργία 37.000 νέων θέσεων εργασίας, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2018.

Ένα από τα βασικά προγράμματα του ΟΑΕΔ που αναμένεται να δώσει δουλειά σε χιλιάδες ανέργους αφορά στην επιχορήγηση της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους και επιχειρήσεις νέων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2018 με την επωνυμία «πρώτη πρόσληψη» που αφορά τις προσλήψεις 20.000 ανέργων.

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα προγράμματα του 2018 για τους άνεργους

Στις 18 Δεκεμβρίου το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις

Στις 18 Δεκεμβρίου το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις

Στις 18 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης των επενδυτικών σχεδίων για τη δημιουργία νέων πολύ μικρών και μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ, με τίτλο: «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Διαβάστε περισσότερα: Στις 18 Δεκεμβρίου το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις

Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr