Πέμπτη, 28 05 2020
Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr

Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2019 φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις

Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2019 φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις

Η αρχική προθεσμία έληγε στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου

  Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των φυσικών προσώπων του άρθρου 3 του ν. 4172/2013, παρατείνεται μέχρι την 29η Ιουλίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα: Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2019 φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά...

Φορολογική δήλωση 2017: Τι αλλάζει και τι να προσέξετε

Φορολογική δήλωση 2017: Τι αλλάζει και τι να προσέξετε

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ όλες οι αλλαγές στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.Τι θα ισχύσει για τα εισοδήματα 2016

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα νέα έντυπα Ε1, Ε2 και Ε3 των φετινών φορολογικών δηλώσεων που θα υποβάλλουν οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2016.

Στο βασικό έντυπο Ε1 που θα υποβάλλουν όλοι οι φορολογούμενοι περιλαμβάνονται αλλαγές ενώ υπάρχουν και νέοι κωδικοί σε σχέση με πέρυσι και αφορούν αλλαγές που έχουν γίνει στη φορολογική νομοθεσία.

Τις αποφάσεις των νέων εντύπων υπογράφει ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Οικονομικών η ηλεκτρονική πύλη του TAXIS για την υποβολή των δηλώσεων αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Φορολογική δήλωση 2017: Τι αλλάζει και τι να προσέξετε

Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr