Τετάρτη, 26 06 2019
Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr

Πληρώθηκαν όλες οι συντάξεις Αυγούστου - Επιπλέον δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους

Πληρώνονται, οι συντάξεις όλων των συνταξιούχων όλων των ταμείων, σήμερα Παρασκευή, ενώ οι πυρόπληκτοι συνταξιούχοι θα λάβουν επιπλέον δύο συντάξεις

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως η καταβολή όλων των συντάξεων ΕΦΚΑ για τον μήνα Αύγουστο. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για όλες τις κύριες συντάξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Η καταβολή των συντάξεων των ανασφάλιστων υπερηλίκων καθώς επίσης και των Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΑ σήμερα Παρασκευή 27/7/2018, μαζί με τις συντάξεις του ΕΦΚΑ.

H υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ανέφερε ότι για τους συνταξιούχους στις περιοχές που επλήγησαν, είπε, πως θα πιστωθούν δύο επιπλέον συντάξεις και σήμερα Παρασκευή, νωρίτερα κατ' εξαίρεση, θα καταβληθεί η σύνταξη του Αυγούστου σε όλους τους συνταξιούχους.

Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 02 Αυγούστου 2018 ημέρα Πεμπτη ενώ θα πληρωθούν και τα ανδρομικά σε 200.000 συνταξιούχους

πηγή:www.dikaiologitika.gr

Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr