Κυριακή, 05 12 2021
Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr

Χαλαρώνουν τα capital controls: Στα 2.300 ευρώ η μηνιαία ανάληψη από σήμερα

Χαλαρώστε τους ελέγχους κεφαλαίου: Στα 2.300 ευρώ η μηνιαία ανάληψη από σήμερα

Από την 1η Μαρτίου επιτρέπονται οι κάθε μορφές αναλήψεις μετρητών από κατάστημα ή ΑΤΜ - Στα 2.300 ευρώ η μηνιαία ανάληψη από την Πέμπτη

Η αύξηση του μηνιαίου ορίου των αναλήψεων υποχρεώσεων στα 2300 ευρώ από 1800 ευρώ που είναι σήμερα και η δυνατότητα ανοίγματος νέου λογαριασμού ή προσθήκης συνδιευρέματος προβλέπει, μεταξύ άλλων, την απόφαση για την περαιτέρω χαλάρωση του ελέγχου κεφαλαίου που υπογράφηκε την Τετάρτη.

Διαβάστε περισσότερα: Χαλαρώνουν τα capital controls: Στα 2.300 ευρώ η μηνιαία ανάληψη από σήμερα

«Κούρεμα» έως και 90% σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

«Κούρεμα» έως και 90% σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

«Κούρεμα» έως και 90% σε δάνεια και πιστωτικές κάρτεςΣε «κούρεμα» των χρεών από πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια που θεωρούν αδύνατον να εισπράξουν στο σύνολό τους, προχωρούν οι τράπεζες. Πρόκειται για «κόκκινα» δάνεια που δεν εξυπηρετούνται για πολλούς μήνες ή και χρόνια και που αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ.

Οι τράπεζες προσφέρουν στους δανειολήπτες αυτά τα δάνεια σε πολύ χαμηλές τιμές, με περικοπή της οφειλής ακόμη και σε ποσοστό 90%.

Διαβάστε περισσότερα: «Κούρεμα» έως και 90% σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Νέα χαλάρωση των capital controls: Τι προβλέπει η απόφαση του ΥΠΟΙΚ

Νέα χαλάρωση των capital controls: Τι προβλέπει η απόφαση του ΥΠΟΙΚ

Χαλαρώνουν περαιτέρω τα capital controls και επιτρέπεται πλέον, μεταξύ άλλων, το άνοιγμα (υπό προϋποθέσεις) λογαριασμού στα φυσικά πρόσωπα που έως σήμερα δεν διέθεταν τραπεζικό λογαριασμό- όψεως ή καταθετικό-, καθώς και η προσθήκη συνδικαιούχου σε λογαριασμό

Χαλαρώνουν περαιτέρω τα capital controls και επιτρέπεται πλέον, μεταξύ άλλων, το άνοιγμα (υπό προϋποθέσεις) λογαριασμού στα φυσικά πρόσωπα που έως σήμερα δεν διέθεταν τραπεζικό λογαριασμό- όψεως ή καταθετικό-, καθώς και η προσθήκη συνδικαιούχου σε λογαριασμό.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα χαλάρωση των capital controls: Τι προβλέπει η απόφαση του ΥΠΟΙΚ

Βρείτε μας...
facebook etherapeia.gr twitter etherapeia.gr